ریشه زعفران قدرت رنگدهی ندارد؛ اما خواص آن بسیار مشابه قسمتهای قرمز رنگ کلاله است. بنابراین در مواردی که رنگ زعفران برای شما مهم است، احتمالا ریشه کاربردی نداشته باشد؛ اما اگر صرفا عطر و طعم و همچنین خواص زعفران مدنظر شماست، ریشه گزینه بسیار مقرونبهصرفهتری است. در واقع از ریشه زعفران میتوانید انتظار همان عطر و طعم مطلوب ساقه را داشته باشید. همچنین ریشه حاوی حدود 80 درصد از مواد مغذی و ویتامینهایی است که در زعفران نگین وجود دارد.ریشه زعفران هم مانند ساقه یاقوتی رنگ این گیاه جادویی خواص بسیاری دارد و سرشار از ویتامینهای گروه B و C است. آهن موجود در ریشه زعفران از کم خونی جلوگیری و منگنز و کلسیم آن استخوانها را تقویت میکنند. همچنین، پتاسیم هم به وفور در ریشه زعفران یافت میشود که نقش مهمی در هیدراته ماندن بدن دارد. از دیگر خواص ریشه زعفران میتوان به افزایش قوای جنسی را و سلامتی کلیهها و کبد اشاره کرد.ریشه این گیاه، تاثیر زیادی برای جلوگیری از ابتلا به اختلالات عصبی مانند وسواس و اضطراب دارد و انرژی شما را در پایان یا شروع یک روز سخت کاری تامین میکند. علاوه بر این خواص ریشه زعفران، عطر ریشه هم مشابه آن چیزی است که از ساقه زعفران میشنوید و بر این اساس، میتوانید از ریشه در انواع غذاها و نوشیدنیها بهرهمند شوید.
